info Springkussens

Belangrijk om te weten bij het huren van een attractie of Springkussen .!

Hoe kies ik een springkussen uit .:

1 Kijk eerst hoeveel plaats u voor het kussen heeft , led hier bij op vlakke schone ruimte , hou er rekening mee dat u aan de achterkant minimaal 1 meter extra nodig heeft voor de aansluiting blower en er aan beide zijkanten minimaal 0,50 cm werk ruimte vrij is

2 Hoeveel kinderen verwacht u ( kijk naar de aangegeven aantal kinderen bij de beschrijving van onze kussens ) en gaat u voor een bepaald thema ( we hebben diverse kussens in meerdere thema’s beschikbaar )

3 Bent u er uit klik dan bij het kussen van uw keuze ( geheel op de aanvraag en vul deze in zo dat wij met uw info ons boeking voor stel kunnen doen . ( dit is altijd geheel vrijblijvend )

Pas na uw akkoord zetten wij deze aanvraag om een een officiële boeking .

Goed om te weten :

Al onze Kussens zijn gekeurd en voldoen aan de hoge veiligheid eisen Incl. de verplicht NL. Nen Keuring en W.A.S. Certificaten , en worden bij All-In verhuur , door ons professioneel op en afgebouwd. ( incl.. vast zetten en voor zien van val mat )

* Wij lopen met u bij oplevering het kussen na en bespreken de veiligheid / gebruiksregels die u ook van ons krijgt .

* Zorg voor voldoende en vlakke werkruimte en door gang van de weg naar de plaats waar u het Kussen wilt hebben staan ( pallet 90 cm )  en grote attracties en stormbanen vaak nog breder ! ( bij twijfel vraag dit dan eerst bij ons na ) en voor kom teleurstelling bij levering .

* Zorg altijd voor een goed en veilige 230 volt stroomaansluiting en geaarde Stroomkabel naar de plaats waar het springkussen komt te staan, heeft u deze niet, geen probleem ( geef het even door ) en gebruik er een van ons .

* Let op U bent na oplevering : Altijd zelf verantwoordelijk voor SCHADE, VERKEERD GEBRUIK OF LETSEL.! Zorg dan ook altijd voor toezicht bij het kussen door een volwassen persoon 18+

* Gebruik het kussen zoals bedoelt, en kom niet met scherpe voor werpen of schoenen op het kussen  ook eten drinken ,snoep confetti en schmink is verboden op onze Kussens :

WANT DIT GEEFT SCHADE & VLEKKEN ( met hoge reparatie of schoon maak kosten ) 

Slecht weer Garantie !

Wij Begrijpen dat het weer van doorslag gevend belang is voor het slagen van uw feest. Daarom bieden wij u onze Slecht weer garantie, bij meer dan 60% kans op regen . 

mag U zelf GRATIS tot 8 uur voor levering. ( uw boeking over boeken naar een andere / nieuwe datum )

Borg.! ​
Op onze verhuur zit € 50,- Borg. Deze krijgt u weer terug na retour controle van de huur.!

Loop voor de tijd afspraak van retour halen dan ook altijd zelf even uw gehuurde spullen ( springkussen ) na zodat deze weer netjes mee terug gaan, zoals u het ook heeft ontvangen .

Wanneer word het springkussen / attractie door party Fun bezorgt ?

Wij hebben een eigen bezorgservice en rijden 7 dagen per week ook op feestdagen . van 8:00 tot 13:00 en 18:00 tot 21:00 uur bij deze bezorging werken wij in blokken van een uur ( b.v. tussen 8:00 en 9:00 ) dit altijd in overleg met u. u kunt zelf bij uw aanvraag al aangeven op welke tijden u deze nodig heeft, ( hoe laat moet het klaar staan ) waar wij natuurlijk dan onze rit op in plannen .

Let op : bezorging buiten onze bezorg tijden kan enkel in overleg en tegen kleine meer prijs . !

Wanneer moeten de gehuurde attracties retour

De gehuurde attracties worden op de huur dag ook weer door ons opgehaald, dit ook weer in blokken van een uur tot uiterlijk een blok van tussen 20:00 en 21:00 uur ( gezien de uit loop bij ophaal )

komt wel bij ( vol = vol ) gemiddeld is 3 klanten per blok ( wie het eerst komt heeft de meeste keuze ! )

Voor de gehuurde party benodigdheden telt retour halen de volgende dag dit op afspraak met u . Let hier bij wel op dat bij bezorging in combinatie met een van onze attractie’s, of alles die avond mee retour gaat , of bij deel retour hier voor een extra rit berekend word !