Attractie

Belangrijk om te weten bij het huren van een attractie of Springkussen .!

Al onze Kussens zijn gekeurd en voldoen aan de hoge veiligheid eisen Incl. de verplicht NL. Nen Keuring en W.A.S. Certificaten , en worden bij bezorging door ons professioneel op en afgebouwd. ( incl.. vast zetten en voor zien van val mat )

* Wij lopen met u het kussen bij op levering na en bespreken de veiligheid / gebruiksregels die u van ons krijgt .

* Zorg voor voldoende en vlakke werkruimte en door gang van de weg naar de plaats waar u het Kussen wilt hebben staan ( pallet 90 cm )  en grote attracties en stormbanen vaak nog breder ! ( bij twijfel vraag dit dan eerst bij ons na )

* Zorg altijd voor een goed en veilige stroomaansluiting en geaarde Stroomkabel naar de plaats waar het springkussen komt te staan, heeft u deze niet, geen probleem gebruik er dan een van ons .

* Let op U bent na oplevering : Altijd zelf verantwoordelijk voor SCHADE, VERKEERD GEBRUIK OF LETSEL.! Zorg dan ook altijd voor toezicht bij het kussen door een volwassen persoon 18+

* Gebruik het kussen zoals bedoelt, en kom niet met scherpe voor werpen of schoenen op het kussen  ook eten drinken of snoep is verboden

LET OP: CONFETTI & SCHMINK  is VERBODEN op onze Kussens : WANT DIT GEEFT VLEKKEN ( met zeer hoge schoon maak kosten ) 

Slecht weer Garantie !

Wij Begrijpen dat het weer van doorslag gevend belang is voor het slagen van uw feest. Daarom bieden wij u onze Slecht weer garantie bij meer dan 60% kans op regen .  U kunt dan zelf GRATIS tot 12 uur voor levering. ( over boeken naar een andere datum )

Borg.! ​
Op onze verhuur zit € 50,- Borg. Deze krijgt u weer terug na controle bij retour van huur.! Loop voor afspraak van retour halen dan ook altijd zelf even uw gehuurde spullen ( springkussen ) na zodat deze weer netjes mee terug kan zoals u hem ook heeft ontvangen .

Wanneer word het springkussen / attractie door party Fun bezorgt ?

Wij hebben een eigen bezorgservice en rijden 7 dagen per week ook op feestdagen . van 8:00 tot 13:00 en 18:00 tot 21:00 uur bij deze bezorging werken wij in blokken van een uur ( b.v. tussen 8:00 en 9:00 ) dit altijd in overleg met u. u kunt ook zelf bij uw aanvraag al aangeven op welke tijden u deze nodig heeft, ( hoe laat moet het klaar staan ) waar wij natuurlijk dan onze rit op in plannen .

Wanneer moeten de gehuurde attracties retour

De gehuurde attracties worden op de huur dag ook weer door ons opgehaald, ook weer in blokken van een uur tot uiterlijk tussen 20:00 en 21:00 uur komt wel bij ( vol = vol ) wie het eerst komt heeft de meeste keuze !

Voor de gehuurde party benodigdheden telt retour halen de volgende dag dit op afspraak met u . Let hier bij wel op dat bij bezorging in combinatie met een van onze attractie’s, of alles die avond mee retour gaat , of bij deel retour hier voor een extra rit berekend word !