Popcorn

 Popcornmachine instructies

1. Gebruik machine druk de knop “warming en light” in zodat deze gaat branden.

2. Doe een eet lepel olie in de pan en zet de knoppen “turn en heat” aan  Deze gaat draaien en warmt op ,Laat de olie paar seconden verwarmen.

3. Nu mag een half bekertje popcornmais en max 100 gr ( 2 eetlepel ) popcorn suiker in de pan. ( let op Pan is Heet )

4. sluit de pan en doe de deur(en) dicht, de popcornmais zal na paar minuut gaan open poppen.

5. wanneer het poppen flink begint, zet u de knop “heat” Uit en laat Knop “turn” aan.

Dit ver komt verbranding, In de pan zal het poppen van de mais, door de warmte nog even door gaan, en een deel van de popcorn komt er al boven uit .

6. als u hoort dat het poppen stopt / klaas is  zet Knop “Turn” uit en laat de pan zakken d.m.v. aan de hendel te draaien, hier door zal de popcorn uit de pan vallen.

De mais die niet meteen uit de pan valt kunt u met een spatel makkelijk uit de pan scheppen.

Ook de niet goed gepopte mail verwijder deze !

7. Wil u nog meer popcorn maken , ga terug naar stap 2

8. Wanneer u GEEN popcorn maakt dienen de knoppen “turn en heat” UIT te staan, ALLEEN de knop “light” mag ingedrukt zijn.

Wees voorzichtig met te veel aan olie, en houd de pan schoon van niet gepopten mais .

 Schoonmaak instructies

1. maak de pan goed leeg en met keuken papier schoon.

2. LET OP: de pan mag niet in het water of al te nat worden.

3. De binnen en buitenkant van de machine kunt u met een licht vochtig doekje schoonmaken

4. Vergeet het laadje aan de voorkant niet leeg en schoon te maken.

6. Ook de bijgeleverde spulletjes moeten schoon en compleet terug  a.u.b..