Veilinggebruik

VEILIGHEIDSREGELS LUCHTKUSSENS/SPRINGKUSSEN

Hou het leuk, Hou het veilig

Hieronder staan veiligheid regels die gelden, voor en tijdens het gebruik van een spring en luchtkussen.

Laat het kussen op een vlakke en het liefst zachte ondergrond (gras) plaatsen.

Het luchtkussen dient verankerd en gecontroleerd te zijn, voordat het in gebruik mag worden genomen.

  • Het luchtkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een meerderjarig persoon ( met kennis van deze regels ) en mag nooit onbeheerd achter gelaten worden.    Betreden van het luchtkussen is altijd op eigen risico!
  • Dek bij regen de stroomaansluiting af  ( niet de blower ) bij stroom uitval altijd de gebruikers zo snel mogelijk van het luchtkussen verwijderen
  • Bij windkracht 5 of meer dient het luchtkussen direct buiten gebruik te worden genomen ( Bel altijd direct onze bezorgservice ) 06 10357402 Het luchtkussen dient altijd vrij te zijn van gebruikers, alvorens de stekker eruit mag.
  • Bij extreem warm weer raden wij deelnemers aan, beschermende kleding te dragen ter voorkoming van schaaf en of brandwonden.
  • Een Springkussen is bestemd voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar tenzij andere leeftijden vermeld staan, dit met een maximaal aangegeven aantal ( Een luchtkussen betreden onder invloed van Alcohol, drugs etc. is ten strengste verboden ) 
  • Er mag NIET met schoenen, etenswaren, drank, snoep, kauwgum, schmink, confetti, scherpe voorwerpen, sleutels, telefoons of dieren etc. op het kussen.
  • Gebruikers die zich niet aan de spelregels houden dienen hierop door de begeleiding aangesproken te worden, of van het luchtkussen verwijderd te worden.
  • Het is NIET toegestaan om op de randen te klimmen of zitten, salto’s en bommetjes te maken, elkaar te duwen, of tegen de wanden aan te lopen / duwen, van de glijbaan te springen hierdoor loopt men het risico gelanceerd te worden of met je hoofd naar beneden te glijden,  let er op dat het glij gedeelte vrij is en blijft voor de volgende gaat glijden . Ook het voor bed is bedoeld als opstap en niet als speel gedeelte . 
  • De huurder en gebruikers van Stormbanen, Springkussens en andere luchtkussens kunnen op geen enkele wijze Party Fun  aansprakelijk stellen, voor schade of letsel welke tijdens het gebruik ontstaat aan goederen en personen.
  • De huurder is aansprakelijk voor alle schade welke is ontstaat tijdens of aan het gehuurde object of vermissing hiervan in de huurperiode.

Party Fun Events en Verhuur Tilburg :